Laundify

Appen som låter dig boka tvättid i din smartphone. Gratis för alla.

Kom igång direkt

Känner du behov av att kunna erbjuda tvättider via telefonen? Laundify är enklast tänkbara lösning för er som har manuell bokning idag men som skulle vilja komma igång och boka tvättid digitalt. Utan installationer, utan avgifter och tekniskt krångel. Genom att scanna tvättstugans QR-kod kan användaren enkelt börja boka lediga tider i tvättstugan.

Appen vänder sig främst till er som vill överge manuell bokning av tvättid med penna och papper, eller med nyckellås, och istället vill erbjuda möjligheten att boka och avboka sin tvättid i telefonen, var man än befinner sig.

Appen laddar du ner här om du har iPhone, och här om du har Android

Erbjud möjligheten för dina grannar att boka tvättstuga. Kom igång och registrera dig här

Post navigation